Hobby och Hantverk

april 18th, 2010

Det verkar som om jag har kommit in i rätt skapar anda igen!! Är hemma hos mina föräldrar och de var bortbjudna till min farbror och faster idag men jag kände inte för att följa med utan stannade hemma vid pysslehörnan (som får komma ut och luftas ibland när jag ska besöka mor och far). Hittade super roliga kortvikningar och annat smått o gott på nätet och inspirationen infann sig fortare än Bert Karlsson hinner säga semla :-)

Hobby och Hantverk hittade jag söta små påsar som jag tänkte pröva mig på. Vikningen gick lite så där men det var ju första gången jag gjorde dom. Använde lite tunnare papper än cardstock för att det skulle bli lite enklare att vika täntke jag så det kan ju vara därför som det blev lite dumt med min vikning. Får testa cardstock nästa gång så får vi se om det kanske är mig det beror på.

 Image and video hosting by TinyPic
Papper kommer från doddlebug design inc., inköpt på mässan i Karlstad
Handtaget är gjorde av band från Creative Club-kit
Blommorna är inköpta för något år sen någonstans i Sverige

Mitt andra projekt för dagen, också inspirerats av Hobby och Hantverk blev en hållare för Melittafilter

Image and video hosting by TinyPic
Papper från cloud9design.biz och heter Chocolate Chalet/Swirl
Dekorationerna kommer från Creative Club-kit

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu