En evighet

april 18th, 2010

Oj oj här har jag inte uppdaterat på en hel evighet. Har ju glömt bort att fota det jag gör!!! Ska försöka bli bättre på det dock – så fort jag skaffat nytt batteri till min kamera vill säga. En hel del av det jag gjort på senaste tiden har ju varit sånt som jag gett bort som t.ex. julkort och påskkort. Dessvärre har jag ju inga foton på det men nu i helgen har jag gjort två stycken stafflikort. Ett till min mamma bara för att jag tyckte hon skulle få ett samt ett till min farbror med fru som fått tillökning i familjen i form av kycklingar och lammungar.

Image and video hosting by TinyPic
Blått o grönt papper från Creative Club-kit
Fåret och kycklingen är utskrivna från Internet. Fårets ”ull” är Coop X-tra bomull :-)
Grattis stickers är Jenny Bowlin köpta på scraplagret.se
Hjärtstämpel från Creative Club-kit

Image and video hosting by TinyPic
Rosa papper från Creative Club-kit
Randigt/swirligt papper Bo Bunny Persuasion Stripe (inhandlat på mässan i Karlstad hos den butiken som var precis till höger när man kom in, kommer inte ihåg namnet)
Hjärta utskrivet från Internet och utklippt i rosa papper från Creative Club-kit
Halvpärlor, vita, och hattnålar, bridal, från scraplagret.se
Minirosor, 2tone pink och cream, plus metall charm, love, från scraplagret.se
Hjärtstämpel från Creative Club-kit

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu